Стратег от крипто фонд с позитивен прогноз за Биткойн и активи от $1.3 милиарда

Хоуган заяви, че вероятно Биткойн (BTC) ще надхвърли нивото от $30,000 скоро и в края на краищата може да достигне нови исторически връхове (ATH) до следващата година.

Той отбеляза, че през миналата година крипто пазарите бяха засегнати от скандали и банкрутствата на големи имена в индустрията, включително FTX и LUNA. В момента обаче, според него, криптовалутите са готови да се възстановят, след като бе отмит прекомерният ливъридж. Инвестиционният директор подчерта, че Биткойн реализира значителни печалби от началото на годината и е най-добре представящия се актив в света.

Хоугън не пропусна да изрази критиката си към председателя на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) Гари Генслер поради прилагането на правила, създадени през 30-те години на миналия век, спрямо технологичните иновации, създадени десетилетия след това.

Той сподели още:

Това е единствената индустрия в Америка, която моли за повече регулации. Ние молим за повече правила, за повече яснота, за да може ползите да се прилагат за американския народ.

В момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена около $29,300, след 7.5% увеличение на седмичната графика и има пазарна капитализация от $567.4 милиарда.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *