Анализатор прогнозира спад в цената на Ethereum и BNB

Анализаторът, известен като „Bluntz“, сподели с последователите си в Twitter, че Етериум може да е формирал модел на мечка с по-нисък връх, след като миналата седмица достигна около $2,000. Базирайки се на графиката на Bluntz, изглежда, че през следващите дни се очаква краткотрайно рали за ETH, последвано от корекция до $1,700. Bluntz изрази гледната си точка за Етериум, казвайки, че активът не изглежда добре в момента. Той посочи ясен петвълнов спад, последван от бавно тривълново възстановяване до ниво fib 0.618, където настъпи поредната значима разпродажба. Това предполага формиране на по-нисък връх, като Bluntz очаква потенциален спад на цената до $1,700, след което ще преоцени ситуацията.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,843. Bluntz също така следи отблизо Binance Coin (BNB), криптовалутата на най-голямата в света крипто борса. Според него BNB изглежда в мечи тренд както спрямо USD, така и спрямо BTC. Той отбеляза загубата на значимо ниво на подкрепа както при BNB/USD, така и при BNB/BTC, което предполага силен низходящ тренд.

Изглежда, че пазарът отчита определени събития, като например потенциално възстановяване на средства от FTX или засилен регулаторен натиск. Макар и да не е напълно ясно, Bluntz изрази негативно мнение за ситуацията. Въз основа на анализа на графиките, анализаторът се очаква корекция за BNB към ценовия диапазон от $260. В момента BNB се оценява на $313.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *