Банка Пиреос и КНСБ подписаха споразумение за сътрудничество

Банка Пиреос България и Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) сключиха споразумение за сътрудничество между двете организации, което предвижда създаване на съвместни финансови продукти.

В рамките на сътрудничеството, Банка Пиреос България ще предлага на членовете на най-голямата представителна синдикална организация у нас, специално разработени за тях финансови продукти и услуги.

Банка Пиреос работи усилено в областта на банкирането на дребно и предлага цялата гама продукти и услуги за физически лица – потребителски кредити, ипотечни кредити, кредитни карти, депозити и интернет банкиране. Банката непрекъснато разработва нови и подобрява условията по настоящите си продукти.

„Вярваме в успеха на това сътрудничество. Съвместно с КНСБ ще разработим продукти и услуги, специално моделирани за членовете на синдиката, които ще отговарят изцяло на техните потребности и изисквания”, каза г-н Атанасиос Куцопулос, Главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България. „Банка Пиреос разполага с широка клонова мрежа от над 70 клона в цялата страна, а това ще осигури гъвкавост и удобство на членовете на КНСБ, които към момента наброяват повече от 350 000 души”, допълни г-н Куцопулос.

За Банка Пиреос България:

Банка Пиреос България, част от финансова група Пиреос, е една от най-динамично развиващите се финансови институции в България. Тя е универсална банка, специализирана в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари, инвестиционно банкиране и лизинг. В България Банка Пиреос оперира от 1994 г. В началото на 2005 г. Пиреос закупува Евробанк АД и в момента се нарежда сред десетте най-големи банки в страната. Тя разполага с клонова мрежа от 67 клона и притежава активи за над 1 милиард евро.

Банка Пиреос България е носител на наградата „Финансов продукт на годината за 2005 г.” в категория „Кредитни продукти и финансиране” от Международното финансово изложение „Банки, Инвестиции, Пари”, както и на първа награда в категорията „Най-добра печатна реклама” от Годишните награди на Българската асоциация по маркетинг за 2005 г. През 2006 г. Банка Пиреос получи още две много престижни отличния – за най-успешно представена глобална марка на българския пазар (глокална марка) в конкурса „Бранд Мениджър на годината 2006 ” и „Банкер на годината 2006” от ежегодните награди на вестник „Банкер”.

За финансова група Пиреос:

Финансова група Пиреос е една от най-активните финансови организации в Гърция и Югоизточна Европа. Oснована през 1916 г., днес финансова група Пиреос притежава група от компании, които притежават собствено ноу-хау в областите на частно банкиране, малки и средни предприятия, капиталови пазари, инвестиционно банкиране, лизинг и шипинг. Финансова група Пиреос притежава активи на обща стойност 29 милиарда евро и клонова мрежа от 490 клона (292 в Гърция и 198 в други държави).

За контакт:

Преслава Георгиева

Тел./Факс: +359 2 944 1388; 944 4336; 846 3429

Мобилен: +359 898 628 469

+359 885 614 131

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *