Беронов подхваща имотите на царя

Нелелчо Беронов откри кампанията си с концерт

София. След избирането ми ще поискам компетентните органи да се произнесат по сигналите за престъпления от обществен интерес.

Това заяви Неделчо Беронов при откриването на предизборната си кампания. Той е твърдо решен да се заеме с незаконно придобитите от Сакскобургготски държавни имоти. Беронов обеща в речта си от 4 страници да бъде разкрита и прекъсната връзката между организираната престъпност и бившата Държавна сигурност. Ще възстановя равнопоставеността в отношенията с Русия, зарече се Беронов. Той държа реч заедно с кандидатката за вицепрезидент Юлиана Николова пред около 2000 души. На всички бяха раздадени постери с логото „Беронов президент“.

Беронов не затвори вратата за Бойко Борисов и подкрепа от сдружението ГЕРБ. Всяка подкрепа от партия, организация, сдружение, личност е добре дошла. Беронов нарече своя основен опонент Георги Първанов „бивш секретен сътрудник Гоце на Първо главно управление на ДС“. Според него сегашният държавен глава лично направил много усилия, за да увеличи влиянието на Путин в България. Такъв човек не бива да бъде президент, мой дълг е да не допусна негов втори мандат, закани се Беронов. Той обеща да даде път на младите в бъдещите работни места, които ще се открият чрез членството на България в Европейския съюз. Легендарната група „Щурците“ ще агитира за Неделчо Беронов и Юлиана Николова. Те сами са пожелали да дадат рамо с концерти на двойката в президентската им кампания.

Нина Александрова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *