Билет от 5 лева печели лимузина

26 фирми представят най-новите модели на световните марки

Варна става автостолица за 10 дни

Морската столица на България става център на автомобилните премиери от утре до 3 септември. Градът е домакин на „Автомобилен салон Варна 2006“ за седми пореден път. Изложението е в Двореца на културата и спорта и на откритите площи пред него.

По традиция автосалонът се провежда в края на туристическия сезон и в началото на деловата активност през есента. По този начин се повишава интересът на бизнес средите в града и региона. На територия над 3500 кв. метра се представят 26 автофирми. Те демонстрират най-новите модели от световните марки леки, лекотоварни и товарни автомобили. На изложението се представят и фирми вносители и производители на резервни части, масла, аксесоари и услуги, свързани с автомобилите.

Всъщност варненският автосалон е първият за годината у нас, специализиран за леки автомобили, тъй като софийското изложение през юни беше тематизирано само за лекотоварни и товарни возила. Вратите са отворени всеки ден от 10,00 до 20,00 ч без изключение за десетте дни на изложението. Цената на билетите е 5 лв. за възрастни и 2 лв. за ученици и пенсионери.

По традиция един от посетителите на автосалона ще си тръгне с голямата награда от анкетната карта – автомобил. Тази година подаръкът ще бъде новият „Форд Фиеста“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *