Биткойн: Нуждаем се от стабилен растеж, а не от внезапен скок – Майк Новограц

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Майкъл Новограц изрази надеждата си, че американската икономика ще продължи да бъде силна и че Биткойн няма да достигне седемцифрена стойност в близко бъдеще. Той посочи, че такъв скок може да доведе до нестабилност в САЩ, което би трябвало да се избегне.

Като човек, който е служил за страната, Новограц не желае да види губенето на гражданското общество. Той също критикува залога на Баладжи Сринивасан, че Биткойн ще достигне 1 милион долара до средата на юни, твърдейки, че подобни изказвания могат да навредят на каузата на криптоиндустрията сред регулаторните органи.

Новограц счита, че регулаторите в крипто сектора са необходими за неговото функциониране, а не срещу него, особено в момент, в който доларът е подложен на нападения.

Той отбелязва, че не желае Биткойн да изпита внезапен скок от над 3,000% спрямо нивата си в момента, като посочва, че растежът трябва да бъде стабилен и устойчив, а не да навреди на индустрията. На момента на написването на статията Биткойн се търгува на цена от 29,415 долара.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *