Биткойн падна драстично до 29 000 долара за минути

Цените на Биткойн и Етериум изведнъж паднаха, като Биткойн достигна около 29 000 долара, а Етериум се търгува малко под 2 000 долара.

Вчера цената на Биткойн се възстанови до 30 000 долара, но на 19 април рязко спадна за по-малко от 15 минути, като по-голямата част от ликвидациите са дълги позиции.

Етериум също се колебае около ключовото ниво от 2 000 долара и биковете се борят да го защитят. Пазарът е оцветен в червено, а всички основни криптовалути бяха хванати неподготвени от това движение.

В последните 24 часа Arbitrum (ARB) също коригира печалбите си с 12% и в момента се търгува на ниво от 1,55 долара. Общият размер на ликвидациите на дълги позиции в BTC на платформите, наблюдавани от Coinglass, възлиза на около 27 милиона долара към момента на писане на статията.

В момента Биткойн се търгува на цена от 29 260 долара след спад от около 2,66% през последните 24 часа и има търговски обем от 23,5 милиарда долара.

Популярният крипто аналитик, известен като „Kaleo“, сподели бич графика в Twitter, придружена от съобщението „Не обръщайте внимание на FUD (страх, несигурност и съмнение)“.

Той също така заяви, че спадовете са подаръци и че това възстановяване е „хубаво“ за маркиране на ниските стойности на диапазона.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *