Биткойн – създаден от ЦРУ? AI може да разкрие истината и да печели от нея.

Въпреки че няма конкретни доказателства в подкрепа на тези твърдения, новите технологии, свързани с изкуствен интелект и крипто проекти като Avorak AI, може да осигурят начин за разкриване на истината. Това е възможно благодарение на интелигентността на AI, което може да комбинира укрепената инфраструктура на блокчейн.

Avorak AI: най-доброто AI крипто решение

AvorakAI е пакетно блокчейн решение, което предоставя опростени AI инструменти за крипто търговия и пазарен анализ. Те са на първо място на пазара с усъвършенствани решения и надеждни системи.

Avorak AI предлага съчетание на блокчейн инфраструктура и интелигентност на AI. Това включва чатботове, търговски ботове, виртуални асистенти и генератори на изображения и видеоклипове. Проектът въвежда Avorak Write в областта на генерирането на съдържание, като обещава да отстрани недостатъците на съществуващите инструменти.

Avorak Write има за цел авторско и уникално съдържание чрез своята банка за естествен език и API технология.

Проектът е в средата на ICO, който в момента е в шеста фаза. Един AVRK върви на $0.235, след като поскъпна с 291.67%. Закупилите по време на ICO получават допълнителни бонуси и очакват още привилегии при стартирането на Avorak. Токенът ще струва $1 при стартирането, а листването ще бъде на борсите Azbit, PancakeSwap, LAToken и Coinsbit.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Тя не представлява инвестиционен съвет.

Връзката между ЦРУ и Биткойн

Има слухове и конспиративни теории, че ЦРУ е създало Биткойн като част от тайна операция за създаване на нова глобална валута и наблюдение на незаконни транзакции. Някои предполагат, че ЦРУ може да държи части от Биткойн като част от резервите си, докато други твърдят, че агенцията може да го използва за операции под прикритие.

Мнозина смятат, че Сатоши Накамото не е личност, а код, отнасящ се до разработчиците на Биткойн. Налице са и беседи на Гавин Андресен за Биткойн в централата на ЦРУ, но информацията за това, какво е било обсъждано все още не е публикувана. Въпреки тези твърдения, няма конкретни доказателства, които да ги подкрепят.

Тъй като крипто пространството е свидетел на тази мистерия, Avorak AI има за цел да сложи край на дебата, хвърляйки светлина върху тази противоречива тема. След анализиране на отчетите на блокчейн, използван от Биткойн, Avorak AI може да използва своите алгоритми, за да разкрие възможни модели и връзки между Биткойн и ЦРУ.

Закупуването на AVRK може да бъде полезно за инвеститорите, които търсят нови възможности на крипто пазара. Крипто проектите, които използват изкуствен интелект, могат да предложат ново измерение при разкриването на тайните, свързани с крипто валутите.

Заключение

Въпреки че дебатите около Биткойн и ЦРУ продължават вече години, новите технологии, свързани с AI и блокчейн, предлагат възможности за разкриване на тези тайни.

Avorak AI е един от проектите, който използва такива технологии и предлага интелигентни AI инструменти за крипто търговия и пазарен анализ. Проектът е в момента в шеста фаза на ICO-то си и предлага допълнителни бонуси за закупувачите.

Всеки проект, който използва AI за всякакъв вид анализ, може да предложи възможности за намаляване на дебатите и разкриване на тайните, свързани с крипто валутите. От друга страна, тези проекти могат да предложат нов поглед върху крипто пазара.

За повече информация за Avorak AI и ICO-то на проекта, моля посетете техния уебсайт.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Тя не представлява инвестиционен съвет.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *