БСП и НДСВ: Правителството на ГЕРБ вкарва България в задънена улица

БСП и НДСВ се обединиха около общата оценка, че правителството на ГЕРБ вкарва България в задънена улица. Това стана ясно след срещата в парламента между представителите на политическите ръководства на двете партии. Лидерите на БСП и НДСВ Сергей Станишев и Христина Христова потвърдиха, че са се договорили за допълнителни консултации в подготовката за местните и президентските избори:

Сергей Станишев: Ние имаме едно управление, което води страната в задънена улица. Без приоритети, без принципи, без политика, много хаотично, но много последователно само в едно. В създаването на едноличен авторитарен режим, който се разминава с всички основни принципи на демокрацията.

Христина Христова: Вотът на доверие беше напълно безпредметен. Гражданите очакваха да получат важни отговори от правителството и нещо повече, министър-председателят да предприеме ремонт на кабинета. Имаме известна надежда, че правителството може да снеме това отклонение от дневния ред на обществото, да се обърне към икономическата политика.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *