Българите пътуват масово ден преди Коледа

В днешния празничен ден хората продължават масово да пътуват, като натоварването по гари и летища е голямо.

Обстановката на столичното летище се нормализира спрямо предишните дни, но все още има анулирани полети заради метеорологичните условия в други държави.Сутрешните полетиза Букурещ бяха отменени. Анулирани са и четири самолета за Париж. Полетите до Германия обаче следобеда са по график с изключение на този за Дюселдорф. Пътниците за руския Екатерининбург и Тел Авив също останаха разочаровани. Полетите от Мадрид, Цюрих, Рим, Амстердам, Дортмунд, Лондон и Москва закъсняват.
Натоварен е трафикът на централната автогара София, където продължават да се разкриват извънредни автобусни линии до големите градове като Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Сливен. Добре е да сте закупили билети предварително, защото на място бързо свършват, както това вече е факт за автобусите за Русе, предупреждават от автогарата.
Днес с увеличен състав се движат 14 бързи влака със задължителна резервация по направленията от София до Бургас, Варна, Горна Оряховица, Ямбол и обратно, както и от Пловдив до Враца и Варна и обратно.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *