Горещо DeFi лято: Търговци с Solana, Polkadot и Avorak AI в центъра на вниманието

От 2020 г. насам всяко DeFi лято отбелязва началото на нова ера, която е доминирана от иновации, приемане и напредък. С множеството възможности за печеливши инвестиции, които представят портфейлите им, Solana, Polkadot и Avorak AI са три платформи, които трейдърите внимателно изучават, за да увеличат печалбите си.

Avorak AI (AVRK) е решение от най-висок клас, създадено за блокчейн. Ерата на криптовалутите с изкуствен интелект бързо се разраства и прави революция в крипто арената, по начина, по който AI влияе на автомобилната, аерокосмическата, строителната, образователната и здравната индустрия. Според CryptoTV тенденцията за изкуствен интелект е бъдещето и ще бъде движещата сила на DeFi лятото. Avorak AI разгръща решение на едно място за крипто трейдърите, които искат да изпълняват бързо печеливши сделки. Avorak Trade bot помага за задълбочено проучване, като следи пазарите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и анализира купища данни, за да идентифицира точни ценови индикатори. Инструментът с изкуствен интелект може автоматично да изпълнява сделки на базата на персонализирани потребителски параметри.

Собственият токен на Avorak, AVRK, помага на потребителите да изпълняват много функции, включително плащане за услуги и продукти, стейкинг, (yield farming) и други. AVRK е наличен на цена от $0.235 в шестата фаза на ICO, като е отбелязал 291,67% ръст спрямо първоначалната цена. Притежателите на ICO токени получават много предимства, включително бонуси, достъп до бета версията, приоритетен стейкинг и други. След като успешно одитира инфраструктурата си чрез два одита, Avorak AI привлече инвеститори, които видяха нейния потенциал. Много анализатори виждат в проекта потенциал за 100x, като се има предвид рекордното му ICO.

Платформата Polkadot осигурява оперативна съвместимост между различни блокчейн вериги. Разработчиците могат да създават и управляват децентрализирани приложения (dApps) на различни вериги чрез една междуверижна екосистема. Свързването на множество вериги позволява обединяване на споделената сигурност, което означава, че по-евтините вериги могат да бъдат по-сигурни, като по този начин се увеличава мащабируемостта на блокчейн инфраструктурата. Уникалният дизайн на Polkadot го превръща в солидна инвестиционна възможност. Анализаторите препоръчват на инвеститорите да проверят данните в реално време за пазарната капитализация на DOT, цената на Polkadot, обема на търговията и друга релевантна информация, преди да инвестират в Polkadot. Инвеститорите трябва да проучат или да се консултират с професионалисти, преди да инвестират в DOT или в какъвто и да било друг дигитален актив. Avorak Trade помага на инвеститорите да получат подробни проучвания и генерира сигнали за представянето на цените на Polkadot.

Solana е разработен като блокчейн от трето поколение (т.нар. "убиец на Етериум"), търсещ висока мащабируемост, оперативна съвместимост и висока скорост на транзакциите. Тя е привлекателна опция за инвеститорите поради бързата си скорост на обработка на транзакциите. Тази ефективност и мащабируемост са от съществено значение за изграждането на стабилни и ефективни децентрализирани приложения, които милиони потребители могат да използват без забавяне. Ниските разходи за транзакции я правят

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *