Днес Българската търговско-промишлена палата раздава годишните си награди

Традицията на БТПП за раздаване на годишни награди на фирми, регионални палати, браншови организации, дипломати и журналисти датира от 1994 г.

Годишните награди на Българската търговско-промишлена палата ще бъдат обявени на официална церемония днес от 17.00 часа в зала „Средец“ на хотел „Шератон“.

Традицията на БТПП за раздаване на годишни награди на фирми, регионални палати, браншови организации, дипломати и журналисти датира от 1994 г. Наградите са на дипломати – за принос в развитието на икономическите връзки на Република България, на водещи фирма и холдинг – за постижения в бизнеса въз основа на класацията на БТПП „ТОП-100“ и „ТОП-50“, на регионални палати, браншови организации и други – за активно участие в постигане целите на БТПП, на журналист и медия – за популяризиране дейността на БТПП в услуга на българския бизнес с информации, репортажи и интервюта.

За този период БТПП е наградила 19 посланика и представители на чуждестранни мисии и организации акредитирани в България, 14 търговски съветници, над 70 фирми и холдинги, над 15 журналисти и медии. От 2000 г. БТПП въведе и категория браншова организация и за последните години са наградени 5 браншови организации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *