Днес – къде, какво кога или още нещо за събития в страната

* * *
София /КРОСС/ Неправителствени организации организират протест-шествие от 12.00 часа срещу промените в Закона за генетично модифицираните организми. Сборното място ще бъде градинката пред Народната библиотека.
* * *
София /КРОСС/ Комитет от граждани на район „Връбница“ в столицата заедно с ВМРО подемат гражданска инициатива за премахване на незаконното циганско гето, оформило се до последната спирка на метрото в района. От 13.00 часа на последната спирка на метрото граждани от квартала ще се съберат, за да дадат началото на подписката с участието на председателя на комисията по ред и сигурност в Столичния общински съвет Ангел Джамбазки и представители на инициативния комитет.
* * *
София /КРОСС/ Сдружение „Майки срещу дрогата“ организира от 14.30 часа в Арменския културно-информационен център в София на бул. „Тодор Александров“ 31 среща с родители от София и обявява новия си клон в столицата.
* * *
Пловдив /КРОСС/ От 11.00 ч. в Пловдив, в Дом на техниката, кинозала №1 ще се проведе среща на лидера на ПП „Ред, законност и справедливост“ Яне Янев и депутатите на РЗС с обществеността от града на тема „Нова Конституция – нова държава“.
По-късно, от 18 часа, Янев и народните представители от РЗС ще присъстват на събрание в Чепеларе, в коферентна зала на гранд хотел „Чепеларе“, където ще развият тезите си за свикване на Велико народно събрание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *