Доган: Не виждам стратегия срещу кризата

Разбирам, че правителството е изправено пред трудни проблеми, някои от които са трудни дори за дефиниране. Все още за голямо съжаление не виждам стратегия за преодоляване на кризата.
Надявам се управляващите да имат необходимия потенциал първо да направят адекватна оценка на ситуацията, а впоследствие да намерят необходимите решения. Това заяви пред журналисти във Велико Търново лидерът на ДПС Ахмед Доган, помолен за оценка на 100-те дни на правителството на ГЕРБ, предаде БТА.
По неговите думи закъснялото въздействие на кризата в България ще наложи корекции не само на бюджета и секторните политики. Може би ще бъдат необходими и корекции и на очакванията на избирателите в национален мащаб. Кризата не прощава, особено, ако няма ясна стратегия за предоляването на тези явления във финансовия сектор и реалния бизнес, добави Доган.
Във Велико Търново лидерът на ДПС участва в областна отчетно-изборна конференция на партията. По този повод той заяви, че провеждащите се в страната партийни форуми са важен индикатор за зрелостта на формацията, която след осем години в управлението трябва да си „почине и да преживее вътрешен катарзис“. В условията на демокрация да бъдеш в опозиция е време за подготовка и преосмисляне, каза Ахмед Доган.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *