До 35 на сто отстъпки за Есенния панаир

Ценови отстъпки и специални рекламни пакети са предвидени за изложителите на Международния технически панаир, който ще се проведе от 28 септември до 3 октомври в Пловдив. До 35% стига намалението за наем на изложбени площи, които предлага Международен панаир Пловдив. Целта е да се подкрепят фирмите от браншовете, представени на Есенния панаир, тъй като някои от тези отрасли са сред най-засегнатите от кризата. В Европа чувствителен спад отбелязват строителството, машиностроенето, търговията с автомобили, което доведе до отменяне на изложения. Сред тях са международните автомобилни салони в Букурещ и Атина през октомври и ноември 2009 г. и в Лондон през 2010 г., както и изложбите за климатизация и отопление, които Хановерският панаир прави в Измир и Анталия.
Освен отстъпките, които ще се дават в зависимост от размера на наетите площи за ЕСЕН 2009, са предвидени и бонуси за участие. Фирми, които са били и на други прояви, ще ползват 15-процентно намаление на наема. Онези, които са идвали 3 поредни години на Есенния панаир, получават също 15%, а за 5 последователни участия – 20%. Така Международен панаир Пловдив прави жест към своите дългогодишни клиенти и партньори.
Предварителното плащане също носи бонус. Ако половината от сумите за наемане на площ, право за изграждане на щанд или стротелна такса е внесена до 30 юни, намалението е 5%, а от 1 до 31 юли – 3%.
За да могат изложителите да използват пълноценно възможностите за презентиране чрез медиите на Международен панаир Пловдив, са разработени специални рекламни предложения. Пълният пакет предвижда комбинация от карета и клипове в панаирния каталог, вестник „Новият глас”, телевизия „Евроком България”, ЛЕД-екраните в панаирния комплекс и винил на рекламните площи в него. На фирмите се предоставя отстъпка в размер 30% от цялата стойност на услугите. Частичните рекламни пакети дават гъвкави схеми за комбиниране на отделните медии и носят отстъпки от 10% до 15%.
Новата рекламна политика на Международен панаир Пловдив е базирана на идеята компаниите да представят себе си и своите продукти цялостно като използват специфичните изразни средства на печатните и електронните медии и тяхната широка аудитория. Това ще им помогне да запазят пазарните си позиции.
Предвидени са улеснения и при настаняването в хотела на панаира – „Санкт Петербург”. За първи път се предлага ежедневен безплатен трансфер от него до изложбения център. При 5 нощувки, шестата е бонус. 5% е намалението при реализиран оборот от основни и допълнителни услуги над 3000 евро, а ако сумата е над 2000 евро – 3%.
Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *