Дубайска компания за недвижими имоти стъпи в България

The Better Homes, част от дубайската група за недвижими имоти Dubai Dreamz, стъпи на българския имотен пазар и откри своя първи офис на булевард „Витоша“ в София, съобщиха от дружеството.

Планираме да включим в своето портфолио възможно най-широк избор от висококачествени търговски и жилищни имоти в България и да станем една от водещите компании на местния пазар, посочиШазад Чохан, основател и изпълнителен директор на Dubai Dreamz Group и The Better Homes.
The Better Homes е дъщерна компания на Групата Dubai Dreamz, основана през май 2009 г. Компанията е специализирана в продажби, отдаване под наем и управление на жилищни и търговски имоти (за момента в 9 държави от 3 континента).
Като част от една от най-динамичните международни инвестиционно-консултантски групи за недвижими имоти The Better Homes планира бърза местна и международна експанзия.
След старта на своята дейност в София, компанията планира да открие клонове в Ирландия и Украйна и да разшири своята клонова мрежа в Лондон с най-малко 10 клона до края на 2010 г.
През юли 2008 г. Dubai Dreamz сключи споразумение за стратегическо партньорство с ирландската група компании за инвестиции в недвижими имоти West Incorporated. По силата на споразумението, компанията маркетира и продава проектите на West Incorporated в България.

Dubai Dreamz строи имоти и осигурява консултации и съвети за инвестиции в имоти – апартаменти, вили и търговски площи (завършени и на зелено) в Дубай и Обединените Арабски Емирства.
Групата е партньор на Al-Marwah Real Estate, строителната компания на Султан бин Сакр бин Нуами и предлага вили, чието качество е гарантирано от кабинета на Шейха.
Базираната в Лондон The Better Homes предлага богат спектър от жилищни и търговски имоти за продажба, наемане и отдаване под наем в 9 държави, разположени на 3 континента.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *