Експорт портал обявява сайт в помощ на бизнеса

Експорт портал или на английски – ExportPortal.com, най-чаканият портал за международна търговия, обяви днес, че открива вратите на новия си брандов сайт за компании, които се занимават с износ и внос. Това ново глобално бизнес начинание Експорт портал е отворено за всички продавачи, купувачи и доставчици, които участват в международната търговия. Хиляди компании по света очакваха да започнат да правят бизнеса си през сайта заради условията на сигурност, които той предоставя.
С централа в Лос Анджелис, Експорт портал (CA Export Portal) е врата за широк обхват глобални трансакции от типа „бизнес за бизнеса“. Експорт Портал ще предоставя това, което липсва на глобалния пазар – възможността да бъдат откривани нови пътища за дистрибуция на продукти с по-ниски рискове и максимални печалби, като обединява правни услуги, международни разплащания и доставки под един и същ чадър.
Чрез Експорт портал бизнесът ще открие нови пътища за маркетинга на продуктите си в международен план. Сайтът служи като виртуален шоурум, в който продуктите са показани на потенциалните купувачи по цял свят. Международната търговия става по-проста и по-сигурна с легални документи за внос-износ, закони и регулации, които са на разположение на всички членове на Експорт портал.
Компании от цял свят вече започнаха процедурите по сертифициране. С услугите на ExportPortal.com проверените членове ще могат:
– да правят бизнес с други проверени членове;
– да бъдат свързани глобално с професионални доставчици на правни услуги;
– да имат сигурност на плащанията;
– да получат достъп до 24 часа в денонощие и 7 дни в седмицата висококачествено потребителско обслужване;
– да работят с надеждни, водещи в международен план доставчици и превозвачи; и
– да се свържат с повече компании по цял свят.
Експорт портал улеснява трансакции между продавачи, купувачи и доставчици. Порталът се стреми да работи не само с утвърдени в световен мащаб предприемачи, но и с компании, които искат да разширят бизнеса си по цял свят. Експорт портал е вашият надежден и заслужаващ доверие партньор в износа и вноса.

 

Стефан ПРОНЧЕВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *