Жена уби 4 души при безразборна стрелба в Германия

© Снимка: БГНЕС

Все още причините за разигралата се драма в германския град Льорах в провинция Баден Вюртемберг, при която жена застреля трима души и рани други трима, са неизвестни.Жената открила безразборна стрелба в болница в града. Тя е била убита при престрелка с дошли на местопрестъплението полициаи.
Малко след 18 часа снощи въоръжена жена влязла в болницата „Света Екатерина“ в Льорах, в Баден Вюртемберг и застреляла санитар в отделението по гинекология. Жената простреляла и ранила тежко и намиращ се случайно в болницата полицай. Още двама души са били по-леко ранени.
Пристигналите на местопроизшествието полицаи били посрещнати със стрелба. При завързалата се престрелка служителите на реда успели да застрелят жената.
Минути преди началото на стрелбата експлозия избухнала в съседна жилищна сграда. Пристигналите на мястото пожарникари открили труповете на застрелян мъж и момиче. Свидетел разказал на полицията, че видял жената с оръжие в ръка да излиза от сградата и да влиза в близката болница.
Засега официално не се съобщава нищо за самоличността на извършителката и на жертвите, както и за мотивите. Сред версиите, розпространени от медите тук, най-вероятна е тази за семейна драма, според която жената първоначално застреляла мъжа, с когото живеела и общото им дете, след което влязла в болницата и открила стрелба.

БНР
Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *