Започна кандидатстването за конкурса МЛАД ИКОНОМИСТ – 2015г.

Ученици, студенти, докторанти и млади специалисти до 35-годишна възраст, които живеят в страната и в чужбина, могат да участват в конкурса Млад икономист 2015 – ГЛАСЪТ НА МЛАДИТЕ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА. Инициативата е на управителния съвет на Съюза на икономистите в България (СИБ).

Темата на конкурса тази година е „Корпоративна социална отговорност – европейски и национални практики“.

Всички желаещи да се включат, трябва да изпратят разработка на български език върху зададената тема. Пълният текст на разработката следва да бъде до 10 стандартни номерирани компютърни страници, вкл. фигурите и таблиците. Авторите могат да участват индивидуално или в екип с един текст.

Първите трима финалисти ще получат парични и предметни награди. Останалите участници ще получат сертификат на СИБ за добро представяне в конкурса. Официалната церемония по награждаване ще се състои на 11 юни 2015г., Ден на икономиста, в гр. София, зала 4, Национален дом на науката на техниката, ул. „Г.С.Раковски” 108.

Крайният срок за изпращане на материалите едо 07 май 2015г. на адрес:

Гр.София 1000, ул.”Г.С.Раковски” №108, Съюз на икономистите в България, За конкурса „Млад икономист-2015г.”, За справка: тел. 029871847; моб. тел: 0878 871 847;e-mail: info@bgeconomist.bg ;

Повече информация за конкурса можете да откриете на на интернет страницата на СИБ: www.bgeconomists.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *