Защо инвеститорите са оптимистични за Шиба Ину и RenQ Finance? – Експерти прогнозират 20 пъти по-големи печалби

Две криптовалути, които последните времена привличат вниманието на пазара, са Шиба Ину (SHIB) и RenQ Finance (RENQ).

SHIB е меме токен, който беше създаден през август 2020 година и набира огромна популярност в социалните мрежи като Twitter и Reddit. RENQ, от своя страна, е децентрализирана финансова (DeFi) платформа, която предлага на потребителите различни финансови продукти и услуги.

В тази статия ще разгледаме причините, поради които инвеститорите са заинтересовани от SHIB и RENQ и защо експертите прогнозират 20-кратни печалби за тези криптовалути.

Нарастваща популярност и силна подкрепа от общността

Една от основните причини, поради които инвеститорите са заинтересовани от SHIB и RENQ, е непрестанното им нарастване на популярност и силната подкрепа от общността. Двете криптовалути имат много отдадени последователи в социалните мрежи, като потребителите активно споделят информация за проектите.

Силната общност за SHIB и RENQ е положителен знак за бъдещия им растеж и успех. Общността може да допринесе за развитието на платформите, като предлага подобрения и предоставя обратна връзка за потребителското им изживяване.

Потенциал за висок доход

Инвеститорите също така са оптимистично настроени към SHIB и RENQ поради техния потенциал за висок доход. Въпреки че криптовалутите са известни със своята волатилност, SHIB и RENQ показаха значителен ръст през последните месеци.

SHIB, по-специално, има огромен ръст в стойността си, като през тази година цената му се увеличи с над 27%. Макар че този ръст може да се дължи отчасти на хайпа около меме токените, ясно е, че инвеститорите виждат потенциал в SHIB като дългосрочна инвестиция.

RENQ, от своя страна, показа стабилен растеж от момента на пускането си на пазара през 2020 година, като цената му се увеличи с над 125%. Възможностите на DeFi платформата я правят привлекателна за опитни търговци, което я превръща в изгодна инвестиционна възможност.

Сравнение между Шиба Ину (SHIB) и RenQ Finance (RENQ)

Шиба Ину и RenQ Finance са популярни криптовалути в сектора на DeFi. Въпреки че имат някои подобни характеристики, те имат ясно различни черти, които привличат инвеститорите. В тази част ще сравним Шиба Ину и RenQ Finance по отношение на характеристиките им и случаите на използване.

Характеристики

Шиба Ину е ERC-20 токен, изграден върху блокчейна на Етериум. Той е децентрализиран токен, което означава, че никой централен орган не го контролира. Шиба Ину има общо предлагане от един квадрилион токена, като 50% от тях са блокирани в ликвидността на Uniswap. Токенът набра популярност благодарение на вдъхновената от меме марка и на общността си от поддръжници, известна като “армията на Шиба”.

RenQ Finance, от друга страна, е междувен

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *