Защо институционалните инвеститори могат да инвестират $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

Въпреки това не всички се доверяват на технологията или вярват в нея.

С течение на времето блокчейн пространството се разраства до това, което е днес. Към 18 май 2023 г. пазарната капитализация на блокчейн индустрията е над един трилион евро, а дневният обем е над 31 милиарда евро. В този момент институциите и индивидуалните инвеститори знаят, че Web3 пространството е тук, за да остане.

>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<

Институциите и стойността, която виждат в Tradecurve

Исторически гледано, концепцията на традиционните финансови институции да инвестират в криптовалути, като например Биткойн, изглеждаше невъзможна. Въпреки това, през последните няколко години те започнаха да натрупват много криптовалути от висок ранг. Дългосрочният потенциал за растеж на криптовалутите изигра основна роля за привличането на интереса на институциите. Сега тези институции наблюдават новия предстоящ проект Tradecurve.

Стойността на платформата Tradecurve (TCRV), която прави своето IEO привлекателно

Повечето централизирани борси се изправят пред много проблеми, което прави нещата много по-трудни за институциите и индивидуалните инвеститори. Те се отличават с високи комисиони и такси, които могат да намалят маржовете на печалба. Tradecurve е платформа, която се стреми да има най-ниски такси в индустрията.
Освен това крипто общността започна да губи вяра в някои от най-големите борси, тъй като липсва прозрачност и в резултат на това екипът зад Tradecurve въведе Доказателство за резерви (PoR), за да увеличи прозрачността.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Друг ключов проблем, който повечето борси имат, е, че те позволяват на потребителите да търгуват само с криптовалути. На Tradecurve потребителите могат да търгуват с криптовалути и почти всички деривати.

Бъдещето на Web3 пространството и ролята на Tradecurve

Tradecurve е един от най-обещаващите нови проекти, а TCRV е функционалният токен, използван в платформата. Тази хибридна платформа за търговия комбинира най-добрите елементи на CEX и DEX и ще промени начина, по който инвеститорите взаимодействат в DeFi пространството.
От потребителите няма да се изисква да изпълняват досадната KYC процедура и ще могат да запазят пълната си поверителност и анонимност, при което просто ще използват криптовалутите си като обезпечение.

Много хора, когато започват, не разбират всички концепции, свързани с търговията, и в резултат на това екипът зад Tradecurve ще създаде академия, която ще ги научи на всичко, което трябва да знаят. След това те ще могат адекватно да се възползват от високото ливъридж, започнащ от 500:1, и да използват усъвършенствани алгоритмични ботове за търговия, използващи изкуствен интелект.
По време на втория етап от предварителната продажба токенът TCRV се търгува на стойност от едва $0.012. По време на предварителната продажба са налични само 40% от общото предлагане, а анализаторите прогнозират, че стойността му потенциално може да достигне 50 пъти по време на предварителната продажба и да се повиши 100 пъти след стартирането му на Uniswap и други борси. В резултат на това TCRV представлява солидна възможност за инвеститорите и търговците да попаднат в ранните етапи на проект, който може да се превърне в доминираща сила.

Научете повече за криптовалутата Tradecurve на сайта на Tradecurve или на линковете по-долу:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *