Защо Dogecoin (DOGE) и Tradecurve (TCRV) се покачват в цена?

Търговската активност на Dogecoin постигна нов пазарен рекорд от 650,000 трансакции за един ден, което може да свидетелства за инвеститорите, че очакват растеж на криптовалутата през май месец. Само за 11 дни цената на Tradecurve се повиши с 20%, а бяха продадени над 20 милиона токена.

Dogecoin продължава да бъде най-популярната мемe криптовалута

Някои анализатори изразяват съмнения по отношение на Dogecoin поради недавното намаляване на неговата цена, но инвеститорите все още са оптимистично настроени. За последните 24 часа са били извършени над 650,000 трансакции с Dogecoin, като това е нов пазарен рекорд и допринася за възстановяването на цената след месец на спадове.

Dogecoin – криптовалутата на хората

Dogecoin помогна на милиони хора да се запознаят с криптовалутата, като забавното му възприемане и историческата му възвръщаемост го правят много привлекателен за масовата аудитория. Въпреки това, голяма част от пазара на DeFi е прекалено сложен за много хора.

Има много активна общност на притежателите на Dogecoin в социалните медии и тя включва инвеститори, както и публични личности като Илон Мъск и Виталик Бутерин (съосновател на Етериум).

Защо да купувате Dogecoin?

Dogecoin може да се използва за покупки в хиляди дигитални магазини, а слуховете сочат, че Amazon скоро може да го приеме за плащания.
Dogecoin е достъпен на борси по целия свят, което улеснява неговата покупка.
При цена от само $0.07198 за токен, Dogecoin има много ниска цена и е достъпен за нови инвеститори.

Tradecurve: Новата борса, която привлича инвеститорите

Tradecurve е иновативен DeFi проект, който впечатли крипто китовете по време на предварителната продажба. Tradecurve е децентрализирана хибридна борса, където инвеститорите могат да купуват редица активи от една сметка. Платформата съчетава традиционните финансови опции с DeFi и позволява на инвеститорите да купуват CFD-та, акции, стоки и други, използвайки криптовалута.

След скандала с FTX, Tradecurve предлага сигурна алтернатива, при която инвеститорите контролират своите активи. Обменът е напълно децентрализиран и достъпен независимо от местоположението на инвеститора. Това не изисква KYC проверка или проверка на историята. Вместо това инвеститорите свързват портфейлите си, депозират криптовалути, търгуват и се изключват, като при това остават анонимни.

Tradecurve въвежда и три уникални функции за подобряване на потребителското изживяване.

Първата е алгоритмична търговия с изкуствен интелект, която позволява на инвеститорите да използват системи за търговия с изкуствен интелект, за да увеличат печалбите си.

Наследствената търговия е втората функция. Разработена като абонаментна услуга, това позволява на инвеститорите да изучават и да се учат от най-добрите търговци на пазарите, като в процеса копират техните сделки.

Последната функция, предлагана от Tradecurve, е академията на Tradecurve в метавселената, където новите инвеститори могат да се запознаят с основите на търговията и стратегиите за максимизиране на възвръщаемостта.

Tradecurve очаква да поскъпне 50 пъти по време на предварителната продажба

В момента Tradecurve (TCRV) се намира във втория етап на предварителната продажба, като цената му се увеличи с 20% след разпродажбата на първия етап. Токените на TCRV могат да се използват за намалени цени за абонамент и търговия, както и за възможности за стейкинг и VIP акаунти.

Като само 40% от предлагането на 1,800,000,000 TCRV токена ще бъдат продадени на обществеността по време на предварителната продажба на Tradecurve, токените са в изключително високо т

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *