За имението на Роналдо в Манчестър се бори футболният елит на Острова

Пазарът на имоти в цял свят се намира в една от най-сериозните кризи през последните десетилетия, която доведе до сериозен спад в цените и в броя на сделките. Има някои единични имоти обаче, които не са засегнати от кризата, като техните цени не само не падат, а отбелязват повишения.
Един от тях изглежда е имението в Манчестър на футболиста Кристиано Роналдо. Неговият трансфер в Реал Мадрид доведе до истинска битка във футболния свят за имота, пише в. Телеграф.
Топ футболисти като Карлос Тевес са сред вероятните кандидати за дома на бившата звезда от Манчестър Юнайтед, след като той се премести в Испания, пише изданието.
Луксозният имот в Олдърли Едж, около 20 км. южно от Манчестър, е предизвикал интерес сред редица нови футболисти в Манчестър Сити, основният конкурент на бившия отбор на Роналдо.
Роналдо, който се премести в испанския клуб след рекорден трансфер за 80 млн. паунда, плати 3,85 млн. паунда за имението миналата година.
Говори се, че той е обявил имота за продан за 4,5 млн. паунда, но няколко футболисти са предложили по-висока от исканата цена, пише в. Сън.
Според информацията 28-годишният Коло Туре води наддаването с предложена цена от 5,5 млн. паунда, след своето преместване в Манчестър Сити от Арсенал. Освен за него и Тевессе говори, че предложения са направили иЕманюел Адебайор и Гарет Бари.
Изданието цитира източници, които твърдят, че всички големи футболисти, които наскоро са подписали със Сити, търсят най-доброто жилище в района около Олдърдли Едж.
„Досега Туре направи най-голямата оферта, но другите не са се отказали от сделката още. Всички те имат дълбоки джобове“, казват същите източници.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *