Как да забогатея от кризата? 3 практични съвета за богатство по време на рецесия

Покрай проблемите, които ни тормозят всеки ден, ние забравяме най-важното. Това, на база на което бяха изградени цели рекламни кампании…А именно: кризата е и възможност!
Да, парите не стигат. Всеки месец чакаме 25-то число, а на 30-ти пак сме на заеми. Работата и грижите са повече, а всичко друго е по-малко!
За да имаме пари обаче, първо трябва да знаем как да ги изкараме. Сега ще ви разкажа за един от начините да правите пари чрез знание.
Фондовата борса е тема табу за 95 процента от българите. Тези, които играят, разказват легенди, тези, които са се опарили от масовата приватизация, сънуват кошмари, а останалите просто махат с ръка и казват: “Много е сложно, не е за мене!“
Ето няколко съвета, които ще ви позволят да правите пари от борсата.
1. Изберете си някоя компания на борсата
Независимо дали ще е курорт, или дружество от промишлеността, или в сферата на финансовите услуги. Разучете го. разберете дали е на печалба или на загуба, какви хора го управляват, кога изкарва най-много пари и т. н. Започнете да следите новините около него. Ей така, просто от любопитство. Разпитайте познатите си дали са чували нещо за компанията.
2. Регистрирайте се в “Улица на парите“
Включете се в единствената финансова игра в България. Тук ще можете да инвестирате виртуални пари в желаната от вас компания. Колкото повече време прекарвате вътре, толкова повече ще навлизате в детайлите на българския капиталов пазар. Теглете кредити, управлявайте фондове, опознайте конкурентите си.
3. Следете новините от чужбина
Това е най-сигурният показател какво ще се случи в България в идните дни, месеци, години. Откакто кризата навлезе в решителната си фаза (15-ти септември 2008-а) събитията в България повтарят тези от Щатите и Европа. Следете внимателно тази връзка. Финансистите у нас вече следят повече външните пазари, отколкото вътрешните. Тук ще намерите последните новини за финансовата криза, полезни съвети за преодоляването ѝ.
И помнете, богатите стават по-богати, защото инвестират в разгара на кризата, когато всички нас ни е страх! Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *