Качествени криптовалути като Polygon (MATIC) и Avorak (AVRK) – богатство за бъдещите поколения

Криптовалутите Аvorak AI и Polygon имат светло бъдеще и инвестирането в тях може да създаде богатство за поколенията. Avorak AI е обещаващо име в областта на криптовалутите, NFT и изкуствения интелект (AI).

Какво е Polygon?

Polygon е мрежа, която обработва транзакции в съвместимост с Етериум блокчейн и се справя с проблемите на мрежата. След като бъдат обработени, тези транзакции се изпращат обратно към водещата мрежа на Етериум, което намалява натоварването на мрежата. Това позволява на Polygon да ускори транзакциите и да намали разходите.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Polygon, бившата Matic мрежа, предлага проста основа за нови и настоящи блокчейн проекти, които да се изграждат върху Етериум, без да изпитват проблеми с мащабируемостта.

Кой стои зад Polygon?

Polygon е утвърден като най-обещаващия проект за мащабируемост на Етериум, благодарение на изключително талантливия си екип от разработчици. Разработчиците на мрежата Matic заслужават похвала за това, че предвиждат изискванията на съвременния крипто бизнес.

Avorak (AVRK) ще бъде по-голям от Polygon (Matic)

Проектът Avorak AI, основан през 2019 г. от главния изпълнителен директор на компанията майка на ChatGPT Open AI, Сам Алтман, е изключително обещаващ в областта на криптовалутите, NFT и изкуствения интелект (AI). Автоматизираните инструменти на Avorak AI предоставят бърз и лесен начин за инвеститорите да печелят пасивен доход.

AVRK може да се продава на централизирани борси (CEX) като Coinsbit или на децентрализирани борси (DEX), като PancakeSwap, след като проектът Avorak AI бъде стартиран. През фаза 6 на ICO на Avorak, AVRK се продава за $0.235. Други предимства на ICO включват стимули за токените, които са в момента 5%, и първия достъп до пуловете за стейкинг на Avorak.

Авторите на Avorak AI предлагат автоматизирано API, което използва различни индикатори за търговия на криптовалути. Това позволява на инвеститорите да печелят пасивен доход, като работният процес е оптимизиран и автоматизиран чрез използване на AI. Avorak AI създава платформа за криптоинвестиции, производство на съдържание, писане на текстове и други задачи, използвайки най-актуалните и надеждни технологии на веригата.

С основния си продукт, базиран на AI, Avorak AI ще комбинира скрапинг (scraping) в интернет, предварително написана езикова банка и API за откриване на плагиатство, за да гарантира чистото използване и избегне плагиатството. Това ще гарантира, че използването на Avorak AI е чисто и без плагиатство.

За повече информация относно Avorak AI:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *