Книгата за краха на FTX е почти готова

Люис разкри, че завършва завладяващ разказ, фокусиран върху срива на крипто империята FTX на Сам Банкман-Фрийд. Той проведе задълбочено разследване, като проведе интервюта с различни лица, свързани със сагата и навлязъл във вътрешния кръг на Банкман-Фрийд. Интригуващи анекдоти разкри Люис на лекцията си в Маями, където сподели, че всичко започва с едно странно телефонно обаждане от приятел, който ръководи компания на Уолстрийт.

Люис не разкри конкретното съдържание на книгата, но я описа като сборник с невероятни истории, които се четат като увлекателна художествена литература. Книгата има за цел да ангажира читателите, дори и тези, които не са запознати с криптовалутите или с Банкман-Фрийд. Люис изрази желанието си да издаде книгата едновременно с евентуалното начало на наказателния процес срещу Банкман-Фрийд. Датата на публикуване не беше посочена точно, тъй като правният екип на Банкман-Фрийд може да поиска отлагане.

Люис призна, че криптовалутата има положително въздействие, въпреки че личните му авоари са забъркани в процеса на фалита на FTX. Той обаче посочи, че неговата инвестиция не е била значителна и няма да го засегне сериозно.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *