Криптоаналитик препоръчва търговците да се въздържат от търговия с Биткойн в момента

Анализаторът DonAlt предупреждава, че текущата пазарна фаза на криптовалутата Bitcoin най-вероятно ще изгони трейдърите с ливъридж позиции от пазара. Той препоръчва избягването на търговията на Bitcoin между $20,000 и $30,000, тъй като смята, че тази ценова рамка е ненадеждна.

DonAlt заяви, че ще продължи да търгува само когато Bitcoin достигне нивото от $20,000 или над $30,000, а докато се търгува в гореспоменатия ценови диапазон, ще стои настрани и ще наблюдава. Съветът на DonAlt към трейдърите е да се пазят от ликвидация и да изчакат, докато цената на Bitcoin достигне желаните рамки, преди да влязат отново на пазара. През ноември 2022 г., DonAlt изкупува Bitcoin на неговото дъно и закрива позицията си с около 90% печалба.

Анализаторът има успешни инвестиции в Litecoin (LTC) и XRP, които закупува също през ноември 2022 г., заедно с покупката на BTC.

Към момента, Bitcoin се търгува на цена около $29,300. Предупреждението на DonAlt идва в период, в който крипто пазарът преживява консолидация, а цената на Bitcoin е в тесен диапазон. DonAlt вярва, че това е фазата, в която пазарът „изцежда“ ливъридж трейдърите и че цената ще колебае толкова нагоре или надолу в рамките на предупреждавания диапазон, колкото е необходимо, за да ги убие.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *