Крипто новини: Биткойн (BTC) се разраства експоненциално, RenQ Finance (RENQ) събира $15 милиона без проблеми и се приближава до края на предварителната продажба.

С нарастващото приемане на биткойн като легитимна валута, не е изненадващо, че много експерти прогнозират, че стойността на BTC ще продължи да нараства и да достига нови висоти. Освен това, популярността на RenQ Finance нараства също и инвеститорите са нетърпеливи да станат част от проекта преди да е станало твърде късно.

Популярният анализатор „PlanB“ прогнозира експоненциален ръст за биткойн, който може да достигне до $200,000 преди края на годината. Подобреното приемане на криптовалутите от големите финансови институции е една от основните причини за този ръст.

RenQ Finance е успешен нов DeFi проект, който набира $15 милиона от предварителната си продажба. Това е доказателство за нарастващото търсене на DeFi проекти на крипто пазара. RenQ Finance предоставя редица финансови услуги, включително вземане на заеми, отпускане на заеми и стейкинг, върху блокчейна на Етериум.

Наближаващия финален етап на предварителната продажба на RenQ Finance показва, че инвеститорите все още имат възможност да вложат средства в проекта и да се възползват от бонусите за ранни записвания. Крипто пазарът продължава да расте и да се развива в безпрецедентни темпове, а бъдещето на финансите е децентрализирано. Проекти като RenQ Finance са водещи по пътя към това децентрализирано бъдеще.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *