Крипто трейдър постига 40,000% печалба от даден алткойн

Този търговец се е открил за потенциала на токена PEPE още от началото и е инвестирал значителна сума в него при относително ниска цена. Данните, споделени от Lookonchain, показват, че инвестицията му в PEPE е го е донесла печалба от над $1,7 милиона.

Търговецът е продавал по-голямата част от своите PEPE монети след всеки скок на цената, което му е донесло печалба от $906,000 след продажбата на 3,27 трилиона PEPE. В момента той притежава 700 милиарда PEPE монети на стойност $808,000.

Освен PEPE, търговецът е инвестирал и в други меме монети като BULL и BABYPEPE, като и двете са нараснали значително в стойност – BULL с 500%, а BABYPEPE с 415%.

Търговецът главно извършва своите транзакции чрез блокчейна на Етериум, като 97% от активите му са държани в Етериум. Това предполага, че той е добре информиран и има задълбочено познание на крипто пазара, тъй като е успял да реализира печалби от различни меме монети в различни блокчейн мрежи.

Следва да се отбележи, че инвестирането в меме монети, както всяка инвестиция, е свързано с рискове. Стойността на тези монети може да бъде много волатилна, а пазарът може да бъде непредсказуем. Затова инвеститорите трябва винаги да бъдат предпазливи и внимателни при инвестиране в такива монети или в друг вид криптовалута.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *