Купуване на Dogecoin след достигане на търговски обем от $200 милиона – стъпка към инвестиция?

Dogecoin достигна за първи път от известно време над $200 милиона търговски обем в рамките на 24 часа, а цената му се покачи до $0.7377. Това дава надежда, че Dogecoin започва да набира сили и по-дългосрочната перспектива за използване на DOGE за плащания в Twitter продължава да поддържа интереса на общността. Също така, следващите няколко дни и/или седмици могат да бъдат положителни за DOGE, включително и сделки, свързани с големи играчи, тъй като бяха осъществени няколко големи DOGE транзакции.

Въпреки това, съществува проблем при Dogecoin, който в голяма степен се свързва с непредсказуемостта. Съдбата на DOGE се основава на „Ако… Тогава“ сценарий, като потенциалното внедряване на DOGE плащания в Twitter може да доведе до значителен растеж на цената на валутата до $1, но никой не знае кога или дали ще се случи.

Това дава възможност на други меме криптовалути като AiDoge и Copium да привлекат интереса на инвеститорите. AiDoge използва изкуствен интелект за генериране на мемета и има потенциал да промени начина, по който разбираме меме културата и връзката с криптовалутите. Също така, Copium вече отбелязва присъствието си на пазара, като надеждността и социалното въздействие на проекта са значителни.

Инвеститорите трябва да обмислят своите опции, като AiDoge и Copium са меме криптовалути, които имат подобни на DOGE функции – да забавляват аудиториите, но за разлика от Dogecoin, те още се намират в началото на съществуването си и шансът за бърз растеж е налице.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *