”Къщата на ужасите” в село Гоз на ”Наглите”

Спецполицаи и разследващи претърсиха една от къщите, в коята са държани жертвите на отличания на т.нар. „Наглите“, действали през последните две години.
Екип на БНТуспя да снима „къщата на ужасите“ в село Гоз в понеделник. Минути преди това тя беше блокирана от тежко въоръжени полицаи в понеделник. Районът в диаметър от 300 метра беше отцепен.
Разследващите ще се опитат да докажат, че там е бил държан в плен един от похитените. Той късал косите си от болка, след като „Наглите“ отрязали пръста му. Космите сложил под камък, който изровил от пода на помещението, където бил заключен.
На 17 декември беше заловена бандата за отвличания, действала през последните две години, в акция ”Наглите”. На 19 декември Софийският градски съд наложи постоянна мярка „задържане под стража“ на петима души от разкритата група за отвличания. Заседанието бе закрито, заради наличието на класифицирана информация и продължи повече от два часа.
По думите на единия от защитниците на подсъдимите – адвокат Ваня Траянова обвиненията са за три отвличания в периода от октомври 2007 до декември 2009. Според нея решението на съда се базира на опасността от това и петимата да се укрият и да извършат друго престъпление, съобщи Фокус.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *