Мол със 100 павилиона откриват наесен

Само няколко месеца след като отвориха врати първите два мола в София, през есента ще заработи и SkyCity. Търговско-развлекателният комплекс е разположен на обща площ от 26 000 кв. м, разделена на шест нива. Проектът е на стойност около 20 млн. евро, а инвеститор е „Европа ВН“ ЕООД. Още сега, месеци преди откриването на шопинг центъра, 99% от магазините са наети. Цените на квадратен метър са различни – от 18 до 60 евро.

Освен на обикновения шопинг големите центрове залагат и на развлеченията за клиентите си. Така например в „Мол ъф София“ врати отвори първото на Балканите триизмерно кино Mtel IMAX.

SkyCity разполага с подземен и надземен паркинг на обща площ от 10 хил. кв. м с 320 паркоместа. В сутеренния етаж на площ от 3400 кв. м е разположен хипермаркет „Фантастико“. В мола ще има 100 магазина, които ще предлагат на клиентите богато разнообразие от стоки и услуги. На 700 квадрата ще се простира детският магазин „Хиполенд“. В началото на 2008 г. ще отвори врати и първият мол в Града под тепетата – „Мол ъф Пловдив“. Той лежи на 12 хил. кв. метра площ. Инвестицията в него е над 35 млн. евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *