Муамар Кадафи – „беден и честен“

Това е повече от доказателство за честността и откритостта на роднините му и за това, че те са най-обикновено либийско семейство, казал Ибрахим, който обикновено се изявява като връзка между Кадафи и международните медии.
Всеизвестно е, че Кадафи, който се укрива,  откакто бунтовниците установиха контрол над столицата Триполи миналия месец, и членовете на семейството му водеха охолен живот, припомня Ройтерс.
Певицата Нели Фуртадо разкри, че е получила хонорар от 1 млн. долара, за да изнесе 45-минутен частен концерт пред членове на семейството в Италия.
Марая Кери също е пяла на семейни сбирки на Кадафи срещу тлъсти хонорари.  Швейцария обяви през май, че е открила 360 млн. швейцарски франка незаконни авоари, свързани с Кадафи и неговото обкръжение.  Британски вестници съобщиха, че синът на Кадафи Сейф ал Ислам притежава в Лондон къща за 19 млн. долара с девет спални, басейн и киносалон.
„Лидерът на революцията и неговото семейство са сред най-бедните либийски граждани, настоял Ибрахим. Цялото богатство на Либия може да се проследи до функциониращите компании и институции.“

Финанси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *