Най-добрите 5 меме-криптовалути за 2023 година

Floki (FLOKI)

Floki Inu е криптовалута, създадена през август 2020 г. Предполага се, че това е форк на Шиба Ину. Токенът на проекта – FLOKI – е изграден върху блокчейна на Етериум. Целта му е да стане най-популярната меме криптовалута в света.

Floki (FLOKI) бързо привлече вниманието на обществеността, след като се покачи с почти 40% за един ден благодарение на внедряването на стейкинг функция в тестването на платформата и на листването на токена в Binance.US. Нещо повече, Floki стана първата меме криптовалута, която получи престижната златна отметка на своя акаунт в Twitter.

Към момента на писане на статията цената на Floki е $0,0000326. За последните седем дни токенът е изпитал спад от около 12%. Пазарната капитализация на проекта е $317 милиона.

Обобщението и средните стойности на техническия анализ на TradingView сочат към „силна продажба“ със съответно 13 и 10 сигнала. Осцилаторите показват „продажба“ при 3.

Tamadoge (TAMA)

Tamadoge (TAMA) е криптовалута, която се основава на популярния Dogecoin (DOGE) и на играта Tamagotchi, която беше доста популярна през детството ни.

Tamadoge (TAMA) е меме монета с уникална полезност, която изрично се използва за закупуване на домашни любимци Tamadoge и за игрите в Tamaverse. За токена TAMA не е наложена такса върху транзакциите, тъй като екипът на Tamadoge вярва, че ценността му се крие в полезността, която предоставя, а не в спекулацията.

Неотдавнашното успешно пускане на Tamadoge (TAMA) на крипто борсата ByBit и стартирането на новата игра „Tamadoge Run“ са част от разширенията на play-to-earn екосистемата, която позволява на потребителите да създават, развъждат и да се бият със своите домашни любимци в Tamaverse, както и да печелят награди.

Към момента на изготвянето на статията цената на TAMA е $0,021. За последния ден се наблюдава спад от 4.5%, докато за последните 30 дни се е увеличила с около 100%. Пазарната капитализация на проекта е $37.6 милиона.

Обобщението на еднодневния технически анализ на TradingView сочи към „продажба“ с 9 сигнала. Същото се отнася и за средните стойности и осцилаторите със 7 и 2 сигнала, съответно.

Pepe (PEPE)

Pepe е нова криптовалута в сектора на меме токените, която привлича значително внимание поради добрия си успех.

Pepe е меме монета, която се основава на популярното меме „Pepe the Frog”, но не е свързана със създателя на мемето – Мат Фюри.

Криптовалутата Pepe (PEPE) прикова вниманието на обществеността със забележителния си успех, който успя да превърне поне двама от ранните ѝ инвеститори в милионери.

Към момента на писане на статията цената на Pepe е $0,000001165. За последния ден токенът е записал ръст от около 10.25%, докато за последните 30 дни увеличението е над 300%. Пазарната капитализация на проекта е $515 милиона (което още не е потвърдено от CoinMarketCap).

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *