Бинанс обявява подкрепата си за протокола Sui Network

Според информацията, Binance Launchpool ще поддържа SUI, което позволява на потребителите да стейкват монети в замяна на нови токени.

Binance клиентите могат да стейкнат или Binance Coin (BNB), или True USD (TUSD), за да получат токени SUI, когато стане налична, което ще се случи, след като бъдат изпълнени съответните условия за ликвидност.

SUI има общо предлагане от 10 милиарда токена, но само 5.28% от общото предлагане на токени ще бъде част от първоначалното предлагане в обращение и ще бъде достъпно за търговия на дребно.

Мейннетът на мрежата на SUI трябва да стартира на 5 май 2023 г. в 12:00 PM UTC. Новият блокчейн от първи слой има за цел да се конкурира с Aptos (APT), като използва същия език за програмиране Move, който първоначално беше разработен за неуспешния проект за криптоактиви на Facebook.

SUI използва консенсусен механизъм с делегирано доказателство за залог (dPOS), който има за цел ниска латентност и висока производителност.

Разработчиците на SUI, Mysten Labs, набраха $300 милиона към края на 2022 г. при оценка от $2 милиарда, което показва значителен пазарен интерес към проекта.

Иновативните функции на SUI и стабилният екип от разработчици породиха високи очаквания от блокчейн общността. Одобрението на Binance може да допринесе за по-голяма разпознаваемост и подкрепа на крипто пазара за SUI.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *