На кого е нужна територията на България без българи?

Напоследък освен новините за спадащият БВП и дефлацията в страната ни, се появяват и малко по-емоционални и бързо забравящи се. Като новината за демографската катастрофа, в която се намира България!
Или по-добре да цитирам в. „Гардиън”, защото някой може да сметне, че българският сайт е пропаганден: Някои от най-бързо увеличаващите се по население държави са тези измежду 49-те най-бедни в света. Населението на Мали, Нигер, Сомалия, Танзания и Замбия се очаква да се увеличи петорно до 2100 година. За разлика от тях, населението на 43 държави се очаква да намалее през следващите няколко десетилетия. Беларус, България, Куба, Румъния, Русия и Украйна са сред страните, където населението се очаква да намалее с повече от 15% до 2050 година.

А защо намалява населението в България? Защото един от базовите показатели, че една страна е в криза е срива в раждаемостта й. А България има перманентно признаци на криза от 23 години насам. И понякога тази криза даже се поддържа изкуствено – когато в другите страни кризата отминава!
А кой и защо има полза от това? Погледнете страните с най-лоши демографски показатели от статията на „Гардиън” – забележете, че това все са страни от бившата зона на ‘’комунизъм’’ (включая и самата Русия). И освен това страни, които териториално са в региони, с интересна геополитическа и ресурсна стойност (България – териториално/транспортно, Румъния – залежи на нефт, Украйна и Беларус – житниците на Европа, Куба – геополитическо разположение!).
Т.е. това са интересни земи, но …. май са по-необходими опразнени от население си за някого и за нещо!

Когато Колумб открива Карибските острови, в Куба например има процъфтяващо и множащо се индианско население, За 100 години тази популация е напълно унищожена чрез системен геноцид – например конкистадорите са си хранели кучетата с индиански бебета. (вж. Цветан Тодоров “Завладяването на Америка”). За 100 години испанската инвазия унищожава 70 милиона индианци, прочиства голяма част от мезо и южна Америка и заселва емигранти и африкански роби, за да установи политически изгоден икономически модел в тази част на света. И почти 200 години е най-силната икономика в света тогава.

През 2013 година по света се случват разни военни и протестни събития. И става следното – броят на бежанците се е увеличил двойно за последните 6 месеца (вижтук). Бежанци от хора на средна възраст с деца. В детеродна възраст, които ще имат още деца. Които не знаят български, не са с православна религия, не могат да ползват българската образователна система, носят небългарски културен и социален модел и често нямат образователен ценз по европейски стандарт, за да станат производителна сила в България. Бежанци от конфликтите в Сирия и Северна Африка основно. Спасяват децата си. Вие няма ли да спасите децата си, ако някой стреля и по вас?

А българските деца? Някой спасява ли ги?

Ето един модел на скрит геноцид към българските деца: Синът ми е почти на 10 години сега. Аз съм единствен родител. И никога не съм получавала детски, защото винаги доходът ми е надвишавал минималният, определен за получаване на детски. Не се е отчитало, че от този доход ежемесечно се плащат кредити, режийни, освен издръжката и образованието на детето – това не я интересува държавата. А когато останах без работа и доходи объркаха няколко пъти молбата ми в системата за записване за детски, и държавата отново ми показа, че синът ми не е дете, което има някакво значение за нея. А той все пак учи, говори български, учи и други езици, носи българският културен и социален модел и българската семейна памет на почти 300-годишен християнски род. И е български гражданин, който след 15 години ще внася пари в социалната и данъчна системи на България… ако дотогава не спечели стипендия заради някакъв свой талант за чужбина, или не емигрирам с него зад граница, за да мога да го изхранвам и да получи идея що е нормален социум и бит!

А сега умножете случаят с моето дете по бройката на децата на “нещото” като средна класа в България, които учат до висше образование, говорят български, носят българският културен и социален модел и са произвеждащата икономически част от населението и проверете дали и 5% от тези хора вземат детски? За децата си. Това са най-често хора с едно или повече висши образования, фирми, някакъв бизнес. Техните деца ще повторят икономическият и културен модел на родителите си. Но държавата не стимулира развитието на тези деца, защото от 23 години някому точно възпроизводството на икономически активната класа в България не е нужно.

А колко български семейства от този тип емигрираха зад граница и дори родиха децата си в други държави? Ето ви пример за скрит държавен геноцид – в XXI век няма как да хвърляш деца на кучета, за да унищожиш икономически активното население. Но пък можеш с икономически лостове да ги принудиш да спасяват децата си от мизерията извън територията на страната си. А на тази територия да дойдат да спасяват децата си от смърт други жертви на нечия ‘’геополитическа мисъл’’. С над 15% ще намалее българското население до 2050 година… Специално за България по доклад на ООН се предвижда броят на населението да се сведе до 3 милиона души към 2050 година. Алармира се още, че поне 2/3 от младото население тогава ще е от цигански произход. Което ще са младежи които може да говорят български, но няма да учат повече от начално образование, няма да носят българският културен и социален модел и не е ясно доколко ще са икономически производителни. Защото дори сега на това население се гледа с пренебрежение и не се очаква държавата българска да помисли да му създаде условия да се образова, за да носи поне българският културен и социален модел и да стане икономически производително. Нали е по-важно да му намираме разликите, че и да ги задълбочаваме. И да се конфронтират българи и цигани, например!

А териториално ще бъдем пак 111 хиляди кв. км. Така че остава въпросът:
Защо от 23 години се провежда икономически геноцид на трудоспособното и образовано българско население? На кого е нужна територията на България и за какво?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *