Нокия е жива

Компанията Nokia не е напълно продадена на Microsoft и работи за отварянето на нови пазари и лансиране на нови продукти. Вестник „Таймс“ се опитва да види какви са плановете на световна финландската корпорация.

Компанията Nokia, които, по мнението на мнозинството, вече е „мъртва“ и не съществува, обяви, че нейната програма Тук Maps за Android излеза от състояние на разработка и може да се използва свободно. В допълнение, компанията обяви обвивка за Android, наречена Z Launcher. Тя работи върху първият си Android-таблет. По този начин, може да се твърди, че финландците сериозно се преориентират към тази операционна система спират да работят на Windows Phone.

Телекомуникационното оборудване също е един от ключовите елементи за бъдещи приходи. През четвъртото тримесечие на 2014 оперативната печалба на Nokia Solutions и мрежи на този пазар е в размер на € 470 милиона. Оборудването на Nokia се използва от всички руски оператори, както и част от LTE честоти разгърнати в Русия . Това устройство също има съвместни предприятия с руски компании, като АД „SPC“ Micran.

В картографията Nokia, , са едни от най-добрите в света.

Пет техни технически марки, се използват от други производители чрез „франчайз“.

Brands с китайски акцент

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *