Откриват „Дни на младото вино“ с благотворителност

Техните лечения първоначално са били одобрени от Център “Фонд за лечение на деца”, но на по-късен етап тази година получават отказ от експертна комисия към фонда. Кампаниите за спасяване на децата са актуални, а събирането на средства се подпомага от Български дарителски форум и всеки може да следи актуалната информация на специалните страници във фейсбук, както и на сайта www.dmsbg.com , потвърди директорът на форума Красимира Величкова.

Картините, които ще бъдат изложени в Дома на етносите, са от първия международен пленер по живопис и поезия „МИЛ“, който се проведе през лятото във Винарска изба “Вила Юстина”. Идеята за пленера в полите на Родопите е на поета Милко Христов, който през 2014 г. събира в алманаха „Made in Mil&Co“ стихове на 14 поети МИЛ-ковци от България, Сърбия и Хърватия.  Именно това е водещото в селекцията на художниците, а събитието  се случва с любезното домакинство на  собственика на винарската изба Милко Цветков, който успява да изненада творците на пленера с посещения на знакови за региона исторически забележителности, галерии и паметници на културата пише  dariknews.bg. Изложбата представя творби на 12 автори от България и Балканите, които носят в своето име думичката „МИЛ“. Това са българите Милко Христов (Лом), Милко Тодоров (Троян), Милена Йорданова (Ямбол), Людмил Методиев (Перник), Милена Мишева (Пловдив), Милка Юдова, Милко Матеев (Варна), Милена Белчева от морската ни столица Варна, Милкица Пеулич от Сърбия и хърватинът Милан Келеува. Дистанционно в първия “МИЛ” пленер участват и  Милко Диков, Милко Божков, Милен Сиромашки и Милена Велчева. Очакванията са през следващите му издания да се включат много повече творци.

 

Посланието е за повече доброта и хуманно отношение. Всеки, който иска да бъде съпричастен с каузата, може да получи повече информация за благотворителната изложба от Винарска изба “Вила Юстина”, от Български дарителски форум или от линковете, посочени по-долу. 4-годишният Емо е със „Сарком на Юинг” и трябва да премине през 4 курса химиотерапия, 15-годишната Саня е на хемодиализа и се нуждае от спешна трансплантация на бъбрек, а малката Алекс е с вродена деформация и трябва да й бъде.

 

 

 

 

 

 

financebg.com

One thought on “Откриват „Дни на младото вино“ с благотворителност

  • 05.09.2017 в 0:39
    Permalink

    „ДОБРЕ ДОШЛИ В БИЗНЕСА ЗА ДОСТЪП ДО КРЕДИТ“
    Добър ден Господине / госпожо: Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на бизнеса си или за каквито и да било цели? Ние сме сертифицирани, легитимни и международни лицензирани, вие сте на точното място за вашите кредитни решения тук! „ACCESS LOAN FIRM“ можете да се свържете с нас чрез: (ACCESSLOANSFIRM@GMAIL.COM)

    Ние сме частни кредитори от „ACCESS LOAN FIRM“, който дава възможност за живот. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си, или имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си? Ние сме сериозни кредитополучатели, които дават възможност за заем на тези, които се нуждаят от заем и ние не се нуждаем от измамници, за да избягаме с парите си, защото имахме много опит в миналото И точно сега се върнахме за сериозни хора които се нуждаят от заем и престой Останете верни на вашите ангажименти.

    Кредитна фабрика предлагаме заеми на фирмени лихви 1,5%.

    Наличните заеми, които предлагаме, са:

    1. Личен заем
    2. Бизнес кредит
    3. Инвестиционен кредит
    4. жилищен кредит и др

    Така че, ако искате да получите заем от моята фирма, можете да се свържете с нас днес чрез: (accessloansfirm@gmail.com)

    Получете незабавното одобрение на кредита в рамките на 1 час тук в „ACCESS LOAN FIRM“. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.
    С Най-Добри Пожелания

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *