От фермер до милионер: Как един български инвеститор превърна $800 в $2.6 милиона от Шиба Ину (SHIB) и подкрепя Tradecurve (TCRV)

Въпреки че проектите в предварителен етап на продажба се считат за високорискови инвестиции, в исторически план те са успели да постигнат най-високо ниво на възвръщаемост. Инвеститорите и търговците постоянно търсят проекти, които да достигнат 100 пъти стойността си.

Един от последните проекти, които предизвикаха интерес при фермерите, е Tradecurve, спечелил $2.6 милиона в Web3 пространството. Днес ще проучим защо това е така.

Tокенът на Shiba Inu (SHIB) претърпява низходяща тенденция и стойността му е намаляла значително. Фермерът и анализаторите прогнозират, че функционалния токен TCRV, който стои зад Tradecurve, може да повиши стойността си 100 пъти след своя старт.

>>ЗАКУПЕТЕ ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<

Много хора са забогатели, използвайки криптовалути, тъй като те са волатилни. При някои криптовалути се наблюдава огромно увеличение на стойността, дори при такива, които са създадени като меме или на шега.

Фермерът успя да инвестира в Шиба Ину (SHIB) по време на първоначалното ѝ пускане на пазара, възложи $800 и успя да спечели около $2.6 милиона възвръщаемост. 

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Шиба Ину (SHIB) е уникална криптовалута, създадена като меме, но въпреки това успя да прерастне в собствена екосистема и дори разработва “Shib – The Metaverse” заедно с други проекти.

Резултати от криптовалутата Шиба Ину (SHIB)

Криптовалутата Шиба Ину (SHIB) е част от серията алткойни, които се основават на популярни интернет мемета. Талисманът на Шиба Ину е кучето шиба ину.

Вместо да бъде просто обикновен алткойн, Шиба Ину (SHIB) има голяма екосистема, включваща SHIB – The Metaverse, Shibarium, която е мрежата му от втори слой и три алткойна, а именно BONE, LEASH и TREAT.

Фермерът, който предсказа, че Шиба Ину (SHIB) ще повиши своята стойност, успя да инвестира в началото й. Към 18 май 2023 г., Шиба Ину (SHIB) се търгува на цена от $0.00000878. За последните 30 дни се наблюдава спад на стойността й с 24.6%, а през последните две седмици – с 12.4%. 

Това означава, че фермерът инвеститор и всички други, които следят Web3 пространството, сега търсят алтернативни проекти, в които да се инвестират.

Tradecurve ще промени начина, по който се инвестира, като се използват Web3 технологиите

В повечето централизирани борси, инвеститорите трябва да плащат високи комисионни такси и да търгуват само с криптовалути. Екипът на Tradecurve е наясно с тези проблеми и има за цел да създаде платформа с възможно най-ниски такси, която не само ще позволи на потребителите да търгуват с криптовалути, но и с всички видове деривати. 

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *