ОФИЦИАЛНО ЧЕСТВАНЕ НА ПЪРВАТА ГОДИШНИНА ОТ ОДОБРЕНИЕТО НА ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ”

На 24.11.2008 г. от 11.00 ч. в зала „Средец“ на хотел „Шератон“ Управляващият орган на оперативна програма „Техническа помощ“ /ОПТП/ организира официално честване по случай първата годишнина от одобрението на оперативната програма от Европейската комисия (ЕК), която се навърши на 07.11.2008 г. След приключването му ще се проведе третото официално заседание на Комитета за наблюдение на ОПТП.
Официалното честване и коктейл по случай годишнината от одобрението на ОПТП, от 11.00 до 14.00 часа, са открити за представители на медиите.
Заповядайте!
На събитието по честване на годишнината на програмата ще присъстват заместник-министър председателят г-жа Меглена Плугчиева и нейният екип, министърът на финансите Пламен Орешарски, заместник-министри на финансите, както и бенефициентите на програмата – Централното координационно звено, Сертифициращият орган, Одитният орган и Централният информационен офис. Сред участниците ще бъдат още членовете на Комитета за наблюдение на ОПТП, ръководителите на Управляващите органи на оперативните програми и ресорни заместник-министри в съответните администрации.
Общият бюджет на ОПТП за седемгодишната рамка 2007 – 2013 г. е на стойност 56,8 млн. евро, от които средствата от ЕС са в размер на 48,3 млн. евро, а националното съфинансиране е в размер на 8,5 млн. евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *