Полицаи застреляха автокрадец при акция „Хиените”

По време на същата акция са били намерени два откраднати луксозни автомобила БМВ. Ударен е един полицейски автомобил, след като автоджамбазите са се опитали да минат през полицейски заграждения. В хода на операцията, след като не се е подчинил на полицейско разпореждане, е бил застрелян един от автокрадците, предаде „Фокус“.
Този човек е починал от стрелбата, която е била по автомобила и по-специално по спуканите гуми, така че не смятам, че има полицейско насилие. Това каза пред БНР вътрешният министър Цветан Цветанов във Враца по повод полицейската операция на територията на три области, при която беше застрелян автокрадец.
Имаме полицейска операция, имаме полицейски разпореждания на човек, който противозаконно отнел автомобил от Велико Търново и пътувал към Пазарджик. Когато не изпълнява подобни полицейски нареждания, застрашава живота на полицейския служител, който е ранен, също така полицейския автомобил, който е ударен – той с цената на всичко е готов да прегази и полицай, за да продължи и да не бъде заловен, каза още вътрешният министър Цветанов.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *