По-интересни акценти от предсоящата бизнес седмица

На 22 януари 2010 г. в Elieff Център за Обучение и Култура на Американски Университет в България в София, Студентски град, ул.“Университетски парк“ No: 1, маркетинг консултантът Жанет Найденова – единственият “Guerrilla Marketing Certified Coach” в Европа, сертифициран през Интернет, ще покаже на практика най-важните стъпки в практически еднодневен интензивен семинар „Как да създадете успешен маркетинг план за Вашия бизнес за 1 ден!“
Създаден е специално за собственици и управители на малък и среден бизнес, мениджъри в областта на маркетинга и продажбите, рекламни и PR експерти и специалисти.

На 28 януари 2010 г. (четвъртък) от 9.30 ч. в сградата на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) ще се състои презентация на дейността на Факултета по икономика на Университета в Любляна (ФИУЛ).
Факултетът по икономика на Университета в Любляна може да се похвали с повече от 60 годишна образователна традиция и с право се нарежда сред най-добрите висши училища в Югоизточна Европа. Мисията му е да допринася за създаването на знание в световен мащаб в областта на бизнеса и икономиката, като усвоява знания от целия свят и ги прехвърля в Югоизточна Европа.
Паралелно с презентацията на ФИУЛ ще бъдат представени дейността и приоритетите на словенската консултантска фирма ECOSEC. Фирмата е основана през 2001 г. с цел консултация и помощ за различни фирми в областта на инвестиционния мениджмънт и откриване на нови бизнес възможности. Част от дейността на ЕКОСЕК е насочена към консултиране в сферата на мениджмънта и по-специално организация, човешки ресурси и управление на риска. Разработена е методология, която да осигурява ефективната защита на фирмените интереси и данни.0

Венелин Йорданов – маркетинг
ИП Популярна каса 95АД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *