„ПРАВИТЕЛСТВО – БИЗНЕС: Рестарт на икономиката, растеж, стабилност, инвестиции“

Национален форум“ПРАВИТЕЛСТВО – БИЗНЕС: Рестарт на икономиката, растеж, стабилност, инвестиции“ще се проведена 11 февруари 2014 г., от 9.00 до 14.00 часа в НДК.

Форумът се организира по инициатива на министър-председателя Пламен Орешарски, а за участие са поканени национално представителните работодателски организации и техните членове.

На въпросите на бизнеса ще отговарят вицепремиерите Даниела Бобева и Цветлин Йовчев, министрите на икономиката – Драгомир Стойнев, на финансите – Петър Чобанов, на труда и социалната политика – Хасан Адемов, на инвестиционното проектиране – Иван Данов , на регионалното развитие – Десислава Терзиева, на транспорта, информационните технологии и съобщенията – Данаил Папазов, на околната среда и водите – Искра Михайлова, на земеделието и храните – Димитър Греков, на отбраната – Ангел Найденов, и на образованието и науката – Анелия Клисарова.

Очаква се във форума да се включат и представители на ръководствата на Народното събрание и на Българската народна банка. Поканени са и представители на синдикатите и на медиите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *