Преглед на печата

„Българин почина от свински грип“ – гласи водещото заглавие на ТРУД. „Няма повод за паника, твърдят от здравното министерство“, допълва вестникът. „Случи се – първа жертва на свинския грип у нас“ е заглавието на ДНЕВНИК. „Наркоман е първата жертва на свинския грип у нас“, отбелязва вестник СЕГА. „30-годишният мъж от Самоков се разболял два дни, след като се върнал от работа на морето, пише 24 ЧАСА. Едва на 6-тия ден, след преместването му в болница „Лозенец“ открили свинския грип“, допълва изданието. „Ваксинират бременните и децата с хронични заболявания“, съобщава МОНИТОР по повод разпространението на новия грипен вирус.

В този вестник можете да прочетете интервю с директора на болница „Света Екатерина“ проф. Генчо Начев, озаглавено „Присаждането на орган в чужбина е почти невъзможно“.

„Блокада в Славяново – Арестуваха ислямистки книги“, под тези заглавия ТРУД помества репортажи и мнения за събитията в поповското село, в което бе учредена мюсюлманска партия. По същата тема СТАНДАРТ коментира на страницата си „Общество: „Бдителни граждани пак започнаха да намират учебници по джихад за първокласници…Големите партии са изоставили цели области в държавата във владение на Доган и интересът им избива само тогава, когато могат да гръмнат поредния кьорфишек за „радикалния ислям“, пише в коментара.

„Данъчните искат спецревизии за укрити осигуровки“ – под това заглавие СЕГА съобщава, че Агенцията по приходите е подготвила пакет от мерки за борба със сивата икономика.

„45 години не стигат за европейски доходи“ – констатира НОВИНАР на първата си страница. Вестникът цитира анализатори на рейтинговата агенция „Мудис“, според които доходите в България и Румъния могат да достигнат средните нива за Европа след 40 – 45 години.

Под заглавие „Лукс по време на криза“ вестник ПАРИ коментира на две страници „скандално скъпата“, според изданието, сграда на Агенцията по вписванията.

Водещият материал на СТАНДАРТ е за Семейния кодекс. „От днес адвокат сменя кума – младоженците разпределят имоти и пари с договор“, пише изданието.

24 ЧАСА помества голямо интервю с Лили Иванова. „Не разбирам манията да пеят на английски“, казва звездата. Заглавието на интервюто е: „Борисов действа, но как да оправи всичко за 24 часа.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *