Президентът: Застрашени са парите на пенсионерите

Зад тази офшорка могат да стоят парите на руската мафия, на кой знае кого, продължи той.Затова аз не разполагам с така информация и ние сме длъжни да отсеем важното от неважното.

Милиардите на българските пенсионери стоят под въпрос, подчерта държавният глава по повод казуса с пенсионен фонд Доверие.Плевнелиев е убеден, че атаките срещу него няма да спрат.Гласът му обаче нямало да бъде заглушен.

Така държавният глава коментира скандала с тефтерчето на шефа на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, в който фигурира и името на Росен Плевнелиев.

Според него този скандал имал за цел да отклони вниманието на обществото от основните проблеми в държавата.Не сме се поучили от грешките в миналото – продължават без доказателства да се коментират досъдебни производства, като даде пример със СРС-тата, които бившият вътрешен министър Цветанов чете от трибуната на Народното събрание.

И опозицията заклейми Цветанов, че посочва и частично показва данни от досъдебно производство, което е в ход. Сега в момента се случва същото.

Очаквайте от мен да защитавам институциите и да не давам преждевременни и лишени от факти оценки.Нека да бъда ясен -независимо колко е рейтингът ми и кой и как ще го мери, моят глас няма да бъде заглушен.Президентът няма да стане послушен и зависим, заяви Плевнелиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *