Прогнозата на Вълкът от Уолстрийт за бъдещето на Биткойн и Етериум

Джордан Белфорт е представил три ключови прогнози за бъдещето на Биткойн. Първата прогноза е, че регулациите могат да увеличат стойността на криптовалутата, като те са необходими за процъфтяването на Биткойн. Той критикува онези, които смятат, че регулациите могат да пречат на растежа на дигиталните активи.

Втората прогноза на Белфорт е, че Биткойн няма да стигне до нула, както той мислеше преди. Той отдава това свое убеждение на възстановяването на Биткойн след крипто зимата през 2018 г. и различни инциденти, като срива на Terra (LUNA).

И накрая, Белфорт препоръчва инвеститорите да не отхвърлят Биткойн или Етериум поради неотдавнашните високопрофилни инциденти, като например срива на крипто борсата FTX. Той смята, че Биткойн и Етериум са добри дългосрочни крипто инвестиции.

Въпреки това, важно е да се подчертае, че криптовалутите остават инвестиция с високо ниво на волатилност и спекулация. Бъдещето на Биткойн и други дигитални активи ще зависи от много фактори, включително регулациите, приемането и макроикономическите условия.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *