Прогноза за цената на акциите на Гугъл през следващата година

Аналитичните рейтинги от TradingView показват цялостно положително отношение към акциите на Google. Последните рейтинги от 50 анализатори на GOOG акциите, показват, че 39 от тях се застъпват за категорична покупка, 7 препоръчват покупка, а само 4 предлагат въздържане. Струва си да се отбележи, че никой от експертите на Уолстрийт не е препоръчал продажбата на акции.

На база на оценките на 45 финансови експерти от Уолстрийт, едногодишната целева цена за акциите на GOOG е $128.96 с висока оценка от $190.31 и ниска оценка от $100 за следващите 12 месеца.

През последния месец GOOG се търгуваше между $101.44 и $109.63. Текущата цена на акциите е в горната част на този диапазон. GOOG има зона на подкрепа от $104.45 до $106.23 и зона на съпротива от 108.66 до 109.46.

На 1 май, експерт по търговия в Twitter, познат като „Nebraskangooner“, изрази положителни нагласи към акциите на Google.

Търговецът отбеляза, че AI технологията и положителните приходи на Google я правят силна инвестиционна възможност. Nebraskangooner също спомена за модела с 99-дневната проста пълзяща средна – често използван инструмент за технически анализ.

Неотдавнашният спад позволи на трейдърите да тестват отново 99 SMA и фактът, че сега акциите се консолидират плътно над нея, е положителен знак за бившите трейдъри (bullish traders).

Важно е да се помни, че инвестирането на фондовия пазар винаги е свързано с рискове. Булната насоченост (bullish bias) към акциите на Google може да остане непокътната само ако цената на акциите не спадне с повече от 4%.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *