Прогноза за цената на Baby Doge: Ще успее ли Floki да замени Shiba Inu? Tradecurve се изправя срещу Binance

Експертите и биковете прогнозират, че Tradecurve ще оглави бичия пазар през 2023 година.

Floki Inu (FLOKI) се надява да се възползва от последните листвания

През последните няколко месеца Floki Inu (FLOKI) беше добавена към няколко крипто борси. Списъкът включва Binance.US, Bitpanda и Bithumb. Анализаторите смятат, че основната причина за листването на Floki Inu (FLOKI) от тези борси е нарастващата популярност на меме монетата, която й придава по-голяма привлекателност. Въпреки това, някои данни сочат, че хайпът около Floki Inu (FLOKI) намалява, което оказва отражение върху цената й. Настоящата цена на Floki Inu (FLOKI) е $0.000032 след спад от 5% на седмичната графика. Тъй като монетата е нова на пазара, могат да се очакват колебания в цената й.

P2E играта на Baby Doge Coin (BabyDoge) не успява да постигне голям успех

Baby DogeCoin (BabyDoge) беше добавена към списъка на меме монети през 2023 година и е един от най-новите участници в крипто пазара. Baby DogeCoin (BabyDoge) се присъедини към редицата на други монети, като Floki и Shiba Inu, които също имат свои проекти за игри. Baby DogeCoin (BabyDoge) също пусна своята P2E игра, която има за цел да увеличи популярността на монетата. Въпреки това, играта не е допринесла значително за увеличаване на стойността на монетата и цената й продължава да се понижава. Настоящата цена на Baby DogeCoin (BabyDoge) е $0.0000000021, след като падна с 37% за последния месец.

Tradecurve оформя бъдещия растеж на крипто пазара с голям бум на предварителните продажби

Tradecurve е универсална крипто борса, която позволява търговия с редица активи като индекси, криптовалути, форекс, акции, извънборсови деривати, ETF-и и облигации. Тя е разработена на базата на блокчейн технологията и функционира на механизма за доказателство на резервите (PoR). Предлага абсолютен контрол на потребителите върху техните активи и държи частните им ключове. Тази платформа може да се конкурира с най-големите борси за търговия, тъй като обслужва пазар за трилиони долари. През последните седмици, предварителният кръг на продажбата на TCRV токени приключи първия етап, а вторият е почти разпродаден. Настоящата цена на токените е $0.012, а общият им потенциален ръст по време на предварителната продажба може да достигне 5,000%.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *