Първият въртящ се ресторант в България отваря врати напролет

През март следващата година във Варна ще отвори врати първият въртящ се ресторант в България. Уникалното заведение със 160 места, част от веригата „Магнито“, се намира в новостроящия се търговско-развлекателен и административен център „Варна Тауърс“.

Концепцията да бъде интерактивно и мултикултурно място със свой стил, е изготвена специално, за да се впише в цялостната визия на новия мол като модерно, достъпно и комплексно решение за бизнес и развлечение.
Ресторантът впечатлява с уникалното си интериорно решение – барът и кухнята, решени в специфичен дизайн, са разположени в средата на заведението, а масите са около тях във въртящ се ринг. Специалитетите от средиземноморската, суши и руската кухня, ще се приготвят от топ готвачи пред погледа на гостите.
Въртящият се ресторант дава сериозна заявка да се нареди и сред туристическите атракции на Варна, тъй като позволява на организирани групи да получат вълнуващи цялостни впечатления от града за един час, при това в приятна обстановка.
Предвижда се акцент в работата на „Магнито-Варна Тауърс“ да бъде провеждането на атрактивни специални събития за наемателите на мола – ревюта и представяне на нови колекции, презентации на продукти, концерти, коктейли, бизнес срещи и др.
Отварянето на ресторанта, уникален и атрактивен, нарежда Варна сред утвърдени средища на културния и нощен живот като Барселона, Берлин, Сеул.
По подобие на най-модерните световни архитектурни проекти, „Варна Тауърс“ разполага с две кули, които са основа за двете уникални съоръжения – атрактивния панорамен въртящ се ресторант и първата в страната лицензирана хеликоптерна площадка върху сграда. В комплекса, с общо РЗП 80 000 кв.м., са разположениоще над 120 атрактивни магазини, комфортни офис помещения клас А, най-големият детски увеселителен парк в страната, многобройни съоръжения за развлечение и релаксация. Близо 2000 души ще работят в офисите на сградата и ще бъдат постоянни посетители на мола.
Търговско-развлекателният и административен център „Варна Тауърс“, който ще отвори през март 2010 г., е разположен на най-оживеното кръстовище във Варна, което максимално улеснява посетителите и работещите там. С местоположението си молът се превръща в естествен център на разрастващата се нова търговска зона на Варна, която включва магазини на най-големите търговски вериги.
Паркинги с над 800 места ще обслужват гостите на сградата. Само пет минути с автомобил делят посетителите на мола от международното летище и от центъра на града, което го превръща в достъпен и предпочитан център на деловия и социалния живот в морската столица на България.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *