Разиграват томбола с четири автомобила

В Пловдив пристигна най-новия модел Mercedes GL class, който ще бъде представен за първи път официално на Международния есенен технически панаир в града

Фото БТАЕдин от посетителите на панаирния автосалон по традиция ще си тръгне от изложението с чисто нова лека кола по избор. Заедно с входния билет всеки гост ще получава и анкетна карта за участие в играта на късмета. Тази година организаторите предоставят възможност късметлията да избере наградата си сам сред четири марки – „Пежо 107“, „Ситроен С1“, новата „Форд Фиеста“ и „Шкода Румстер“. Другите награди са Нова година в Будапеща и Виена за двама. Печелившите талони ще бъдат изтеглени на церемония на 30 септември от 15 ч пред входа на панаира.

Съюзът на вносителите на автомобили в България и Международен панаир – Пловдив, със съдействието на Експо Тим ООД организират Автомобилен салон-Пловдив в рамките на есенния панаир за пети пореден път. Тази година автоизложението има рекордни мащаби. Експозицията включва леки, лекотоварни и товарни автомобили, като обхваща 11 000 кв. м на откритите площи между първа и тринадесета палати. Представят се почти всички автомобили, които се внасят в България. Само премиерите на нови модификации са 29. За първи път у нас ще бъдат показани и автомобилите „Мазерати“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *